Öka din livskvalitet med träning

Samtidigt som konditionen växer och blir bättre så växer även antalet möjligheter i livet. I takt mer att konditionen ökar så får du mer energi att lägga på vad du tycker är viktigt. Uppgifterna på jobbet känns inte lika tunga och jobbiga längre och den energin som blir över har du istället möjlighet investera i till exempel förhållanden eller intressen.

Du har möjlighet att bestämma vad du tycker är viktigast här och nu. Genom träning förebygger du också skador som skulle kunna komma att plåga dig i framtiden. Att gå runt och ha ont tar på krafterna och slösar oerhört mycket energi som du istället kunde ha lagt på något som är viktigt för dig.

Träning är livskvalité
Träning resulterar kort och gott i fler möjligheter. Det är livskvalité, att ha möjlighet att kunna lägga tid och energi på det du vill. Kunna bestämma vad som ska ta mer eller mindre plats i ditt liv och vad som är viktigt. Att kunna bestämma själv och ha kontroll över situationen utan att styras av sitt energiförråd är en befriande upplevelse och något alla borde sträva emot.

Givetvis kommer inte träningen leda till att du kommer få 30 timmar per dygn och du kommer inte att kunna göra precis allt du vill. Men det kommer leda dig ett steg närmare och känslan av att kunna ägna en extra timme åt din familj istället för att gå och lägga dig i soffan kommer att vara fantastisk nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *