Träpersienner i Stockholm

Persienner är ju väldigt bra att ha då det är ett insynsskydd om man är i behov utav det. Insynsskydd är bra att ha om man bor på markhöjd i ett hyreshus som ligger ut med vägen. Det kan också vara bra om man bor i en villa där mycket folk går förbi. Persienner är även bra när det är varma sommardagar. I små lägenheter kan det bli otroligt varmt om solen lyser in en hel dag under en sommarmånad. Det är inte bara i små lägenheter det blir varmt, det blir nästan varmt i alla byggande som har fönster emot solen strålar. Persienner är även bra när man ska sova och vill ha det mörkt i rummet. Det kan vara otroligt störande att vakan av att solen lyser in och lyser upp i rummet. Då är det perfekt att ha gardiner som man drar ner på kvällen så slipper man vakan tidigt på sommar halvåret om man vill ha sovmorgon.

Träpersienner
Företaget Lidingö Persiennfabrik AB startades av Ture Knutsson år 1957. Lidingö Persiennfabrik AB erbjuder klassiska persienner gjorda av trä. Träpersiennerna är tillverkade massivt trä. Dessa träpersienner är avsedda för frihängande montage, alltså att de hänger innanför fönster och inte inuti fönstret.

Läs mer om företaget
Har du funderat på att skaffa nya träpersienner? Träpersienner i Stockholm hittar du hos Lidingö Persiennfabrik AB. För att se vad de har att erbjud så kan du gå in på deras hemsida http://www.lidingopersiennfabrik.se och läsa mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *